BESPLATNA ISPORUKA ZA CELU SRBIJU!!!
0

Vaša Korpa je prazna

Uslovi Poslovanja

Informacije o dostavi robe:

Sva poručena roba putem web-shopa biće isporučena korisniku narednog dana putem kurirske službe BEX sa paritetom isporuke   DANAS ZA SUTRAali napominjemo da to može da potraje do 3 radna dana i da u potpunosti zavisi od kurirske službe. Za sve porudžbine biće isporučen mail sa podacima za praćenje statusa pošiljke.

Politika reklamacija

Ukoliko dođe do reklamacija robe primenjuje se zakon o zaštiti potrošača i reklamacije će se rešavati u skladu sa gorepomenutim zakonom, garantnim uslovima i uputstvima proizvođača o eksploataciji robe.

Korisnik može vratiti robu u roku od 14 dana i tražiti povraćaj novca pod uslovom da robu vrati u stanju u kome je istu i primio tj bez oštećenja kako na robi tako i na ambalaži. Za domaće porudžbine refundacija se vrši bez troškova transporta.

Novac od povrata robe kupljene preko interneta se uplaćuje isključivo na tekući račun kupca. Zbog zakonskih ograničenja nije moguće izvršiti povrat u okviru prodajnog mesta.

Otkazivanje robe je moguće pre momenta isporuke bez ikakve naknade.

  Zaštita privatnosti korisnika 

U ime Business Factory International DOO Novi Sad obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni  Business Factory International DOO Novi Sad odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti

 

Promocije i Novosti

Prijavite se da dobijete najnovija obaveštenja o promocijama i kampanjama...

Kako do nas

Bulevar Mihajla Pupina 1 | Tržni Centar Bazar | 2 Sprat